Saltele Memory Aloe Vera

Saltea Memory Aloe Vera


Pretul vechi: 999.00 RON  

909.09 RON

Discount: 89.91 RON (9%)
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Saltea Memory Aloe Vera" este 1.

Salteaua Memory Aloe Vera este realizata pe o baza de plasa de arcuri tip Bonell (confectionate din sarma de 2.2 mm si legate intre ele cu sarma de 1.4 mm), cu o inaltime de 15 cm, legate intre ele prin conectare elicoidala.

Peste fetetele miezului elastic de arcuri, sunt lipite 2 straturi de feltru (pasla adezivata si cerata cu densitatea de 1000gr/mp) pe partea dura si un strat de feltru pe partea moale cu memory. Gradul de elasticitate mare este asigurat de un strat de spuma poliuretanica Memory de 3,5cm grosime adaugat peste un alt strat de 3 cm spuma densitate 21 kg/mc dar si de stratul cu densitate medie (21 kg/mc) cu o grosime de 4 cm pe partea ferma. Aceasta structura confera atat un grad de rezistenta in timp ridicat al saltelei, cat si elasticitatea saltelei la miscari pe toata suprafata sa, masa corporala distribuindu-se egal pe suprafata de contact

Patul de arcuri contine la interior pe toata lungimea saltelei fasii din spuma poliuretanica, cu o densitate 23kg/mc, inaltime de 15 cm si grosime de 5 cm, pentru a atenua efortul mecanic la suprafata de contact si a reduce uzura plasei de arcuri, rezultand un produs cu o durata de viata mare.

Salteaua Aloe Vera Memory este intarita cu o margine suplimentara de burete (din spuma poliuretanica cu o densitate de 23 kg/mc, inaltime de 15 cm si grosime de 10 cm), atat pe lungime cat si pe latime, asigurand o rezistenta sporita chiar si pe paturi fara margini de incasetare.

Miezul saltelei este invelit intr-o husa cu fermoar din material Aloe Vera matlasat pe vatelina de 300 g/mp si TNT pe ambele parti. Materialul este certificat cu standardul OEKO TEX 100, cel mai inalt standard sanitar in industria textilelor.

Aerisirea se asigura pe intraga suprafata laterala prin banda de 3D Mesh ce permite saltelei mentinerea igienei pe timp indelungat.

Salteaua este indicata persoanelor cu masa corporala de pana la 120 kg.

GARANTIE pentru aceasta saltea este de 5 ANI.

Saltea medie
120 kg
30 cm
3 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri
  • Saltea cu memorie

Proprietati