Saltea Astron cu spuma memory si latex

Saltea Astron cu spuma memory si latex


Pretul vechi: 1,518.00 RON  

880.44 RON

Discount: 637.56 RON (42%)
in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Astron cu spuma memory si latex" este 1.

Reducerea punctului de presiune este un semn clar de confort.

Salteaua Astron cu spuma memory si latex, cu miezul său atent proiectat, oferă corpului dumneavoastră cea mai bună suprafață de somn, cu o circulație mai puternică și un sprijin pentru conturare fiind mari plusuri. Este adaptabil anatomic la corpul uman, ceea ce asigură pozițiile corecte ale corpului în timpul somnului, făcându-l recomandat în special persoanelor care se confruntă cu dureri de spate.

Spuma latex Smart Foam (3 cm) reproduce senzația de latex, este de susținere și suple pentru a vă oferi un somn minunat. Blatul inteligent din spumă este moale și reconfortant, conformându-se contururilor corpului pentru a reduce răsturnările și întoarcerile și pentru a promova somnul profund. Structura sa cu celule deschise permite materialului să respire, astfel încât nu este nevoie de perforații suplimentare pentru a asigura fluxul de aer.

Spuma poliuretanica ( 18 cm ) este extrem de durabilă și aerisită, dar și elastică ceea ce permite să suporte presiunea și greutatea fără deformare permanentă și, în același timp, oferă suport ideal corpului în timpul somnului.

Spumă cu memorie Charcoal (3 cm) această spumă inovatoare cu memorie este cunoscută pentru proprietățile sale incredibile de absorbție, ajută la reducerea căldurii corporale, umiditatea și controlul mirosurilor și este ideală pentru pielea sensibilă. Datorită caracteristicilor sale, acest tip de spumă este o opțiune bună pentru cei care suferă de alergii la acarienii de praf.

Caracteristici tehnice saltea Astron cu spuma memory si latex:

- spuma latex Smart Foam cu o grosime de 3 cm si o densitate de 55 kg / m3

- spuma poliuretanica cu o grosime de 18 cm si densitate de 25 kg / m3

- spuma memory Charcoal cu o grosime de 3 cm si densitate de 28 kg / m3

- inaltime totala saltea 24 cm

Garantie saltea 24 luni.

Salteaua Astron cu spuma memory si latex se livreaza roll-up, fiind impachetata in folie de plastic si ambalata in cutie de carton.

Dupa dezambalare si desfoliere salteaua are nevoie de o perioada cuprinsa intre 48 si 72 de ore pentru a reveni la forma apta spre utilizare.

Saltea tare
100 kg
24 cm
3 cm
3 cm
  • Saltea fara arcuri
  • Saltea cu memorie
  • Saltea cu latex

Proprietati