Saltele Golden Ortopedic


Pretul vechi: 220.00 RON  

204.60 RON

Discount: 15.40 RON (7%)
in stoc
+

Saltelele Golden ortopedice sunt saltele de o calitate buna oferite la un pret economic.

Salteaua are o structura ortopedica, ferma si este realizata pe structura de arcuri Bonell cu 5 spire, interconectate cu spirale de sarma din otel carbon. Intre aceste randuri de arcuri sunt introduse 3 placi din poliuretan cu densitatea de 21 kg/mc si grosimea de 5 cm.

Salteaua are o grosime de 22 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern), dar cea mai buna utilizare a ei este pe un pat cu suport format dintr-o placa intreaga (pal, OSB sau lemn), nu din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu 5 spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm.

Sarma este realizata in forma de arc conic prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Aceste arcuri ( aproximativ 100 buc/mp) sunt acoperite cu o placa feltru cu densitatea de 1000 gr/mp, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 2 cm si densitatea de 21 kg/mc. Materialul de acoperire este matase Jakard in amestec cu bumbac matlasat cu strat de material siliconat cu densitatea de 200 gr/mp pe un suport de burete poros, ce permite trecerea aerului.

Marginile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 21 kg/mc. Structura saltelei este ortopedica ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Saltelele ortopedice Golden sunt ferme si pot previni imbolnaviri ale sistemului osos ,ideale pentru persoane grele cu masa corporala maxima de 90 kg.

Detalii tehnice :

  • Plasa de arcuri tip Bonell din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu cinci spire ( aproximativ 100 buc/mp)
  • Intre arcurile tip Bonell sunt inserate 3 randuri de placi din poliuretan cu grosimea de 5 cm pentru o structura mai rigida, strat de pasla cu densitatea de 1000 gr/mp
  • Rulou de poliuretan cu grosimea de 2 cm si densitatea de 21 kg/mc
  • Margine antilasare din poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 21 kg/mc
  • Exterior imbracat cu matase Jakard in amestec cu bumbac matlasat si material siliconat cu densitatea de 100 gr/mp pe un strat de poliuretan poros cu grosimea de 0.5 cm.
  • Pereti laterali cu 4 butoni de ventilatie

Salteaua dispune de doua fete de confort (fata vara - fata iarna)

Grosime saltea 22 cm.

Garantie saltea 3 ani.


Saltea medie
90 kg
22 cm

Proprietati