Saltele LUX Confort Plus


 

395.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltele LUX Confort Plus" este 1.

Saltelele Lux CONFORT Plus sunt saltele a caror structura interna este realizata din plasa de arcuri de tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Ridigizarea perimetrala si interioara a saltelei se executa cu spuma poliuretanica de inalta densitate in SISTEM BOX pentru evitarea DEFORMARI saltelei in timp, dar si cu un arc elicoidal pe lonjeroanele saltelei pentru o mai mare rezistenta cat si dispersarea greutatii pe o suprafata mai mare de arcuri,peste care este prezenta o pelicula de feltru dur cu rolul de uniformizare si distribuire a greutatii pe intreaga suprafata a saltelei.

Pentru a asigura un mixt intre o saltea din poliuretan si o saltea pe arcuri intre fiecare rand de arcuri este introdusa o placa de poliuretan cu grosimea de 3 cm cu densitate 25 kg/mc. Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (deformari) si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 8%).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire , materialul este tesatura Jacquard matlasata pe vatelina de 300 g/mp si TNT si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua are o grosime de 25.50 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe suport din placa PAL,lemn, sau somiera.

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp si intre randurile de arcuri sunt introduse placi de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25kg/mc.

Aceste arcuri (140 buc/mp) sunt acoperite cu o placa/feltru cu densitatea de 1100 gr/mp, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg.mc.

Marginiile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 25 kg/mc.

Structura saltelei este superortopedica, ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Saltelele LUX CONFORT PLUS sunt ferme si pot previni imbolnaviri ale sistemului osos si sunt ideale pentru persoane grele (110 - 115 kg) .

Detalii tehnice:

- Plasa de arcuri tip Bonell din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu 5 spire (140 arcuri/mp)

- Placi de poliuretan cu grosimea de 3 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Bonell pentru o structura mai rigida

- Strat de pasla cu densitatea de 1100 gr/mp

- Rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg/mc

- Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg/mc

- Exterior imbracat tesatura Jacquard matlasata pe vatelina de 300 g/mp si TNT

- 4 butoni de aerisire

Saltelele Lux Confort Plus au doua fete de confort (fata vara-iarna).

Grosime saltele: 25.50 cm

Garantia acestor saltele este de 2 ani.

Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor !

Saltea tare
110 kg
25.50 cm

Proprietati