Saltele superortopedice Super Lux24

Saltea superortopedica Super Lux24


 

425.00 RON

Momentan Indisponibil

Saltelele superortopedice Super LUX24 au o structura interna realizata din plasa de arcuri de tip BONELL (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Rigidizarea perimetrala si interioara a saltelei se executa cu spuma poliuretanica de inalta densitate in SISTEM BOX pentru evitarea DEFORMARI saltelei in timp, dar si cu un arc elicoidal pe lonjeroanele saltelei pentru o mai mare rezistenta cat si dispersarea greutatii pe o suprafata mai mare de arcuri, peste care este prezenta o pelicula de feltru dur cu rolul de uniformizare si distribuire a greutatii pe intreaga suprafata a saltelei.

Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (deformari) si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 8%).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire, materialul este din tricot matlasat si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua are o grosime de 24 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe suport din placa PAL,lemn, sau somiera.

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip BONELL cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm.

Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp

Acesta plasa de arcuri (140 buc / mp) este acoperite pe ambele parti cu o placa de feltru cu densitatea de 1100 gr / mp, peste care este aplicat un rulou de spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm si densitatea de 21 kg / mc pe fata de iarna si 2 cm si cu densitate de 21 kg / mc pe fata de vara.

Marginiile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Structura saltelei este superortopedica, ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Saltelele superortopedice Super LUX24 sunt ferme si pot previni imbolnaviri ale sistemului osos si sunt ideale pentru persoane grele (100 - 110 kg) .

Detalii tehnice Saltea superortopedica Super Lux24:

- Plasa de arcuri tip BONELL din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu 5 spire (140 arcuri / mp)

- Strat de pasla cu densitatea de 1100 gr / mp

- Rulou de spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm si densitatea de 21 kg / mc pe fata de iarna

- Rulou de spuma poliuretanica cu grosimea de 2 cm si densitatea de 21 kg / mc pe fata de vara

- Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg / mc

- Exterior imbracat in material textil tip Jacquard cu densitatea de 115 gr/mp, matlasat cu vatelina de 300 gr/mp si TNT pe ambele parti.

- Butoni de aerisire


Saltelele superortopedice Super LUX24 au doua fete de confort (fata vara-iarna).

Grosime saltele: 24 cm

Garantia acestor saltele este de 2 ani


Saltea tare
110 kg
24 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati