Update cookies preferences

Despre noi

Prezentarea societatii SC Salt Expert Prod SRL

Informatii generale:

Denumirea societatii: S.C. SALT EXPERT PROD S.R.L.

Adresa sediului social: Loc. Jilava, str. Garii, nr. 161, jud. Ilfov.

Mijloace de comunicare: telefon: 0721/ 370.970

Mail: office@saltexpert.ro

comenzi@saltexpert.ro

Forma juridica de constituire: Societatea "SALT EXPERT PROD S.R.L." este persoana juridica româna, având forma juridica de societate cu raspundere limitata.

Înregistrare:

Oficiul National al Registrului Comertului: J23/ 2609/ 2017

Cod fiscal: RO 37671307

Domeniu de activitate:

Potrivit datelor continute în Certificatul de înregistrare a firmei S.C. SALT EXPERT PROD S.R.L., obiectul principal de activitate al societatii este:

Fabricarea de saltele si somiere, cod CAEN 3103

S.C. SALT EXPERT PROD S.R.L. comercializeza atat catre persoanele fizice cat si catre persoanele juridice saltele, somiere, canapele si mobila.

Scurt istoric al societatii:

Societatea Comerciala SALT EXPERT PROD S.R.L. este o societate relativ tânara aparuta pe piata nationala a comerciantilor de saltele, somiere si mobila de dormitor, anul înfiintarii acesteia fiind 2017.

Societatea si-a început activitatea prin comercializarea in mediul on-line, pe site-ul propriu, al produselor din portofoliu si care prin calitatea produselor si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

La cateva luni de la infiintare, societatea semneaza contractul de colaborare cu firma Dante International pentru promovarea si vanzarea produselor pe platforma Emag.

Deasemenea, tot pentru promovarea produselor si pe alte plarforme, in anul 2019 societatea semneaza contractul de colaborare cu firma Corsar Online pentru promovarea produselor pe platformele cel.ro si domo.ro.

Dupa doi ani in care societatea a colaborat doar cu furnizor de saltele si mobilier din Romania, in anul 2019 am inceput colaborarea cu firma Bonelli din Serbia pentru saltele, cu firma Trilord din Serbia pentru canapele si coltare si cu firma FPM Tutto Mobili din Albania pentru mobila de dormitor.

Pentru a diversifica si mai mult gama de produse comercializate, anul acesta am inceput colaborarea si cu firma Trades Mobilia din Turcia, urmand sa aducem modele noi de saltele.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei saltelelor si mobilei, a dat posibilitatea aducerii de produse ce utilizeaza materiale si tehnologii noi.

Ideea de a infiinta o societate ce comercializeaza saltele si mobila, a venit datorita experientei de peste 15 ani a administratorului societatii in acest domeniu.

Incepand cu anul 2005, administratorul societatii a detinut functii de agent si apoi de conducere in importante firme producatoare de saltele de pe piata din Romania, precum si in cadrul unor societati nationale si multinationale avand ca obiect de activitate comercializarea atat de materile prima in producerea mobilei (pal si lemn masiv) cat si feronerie pentru mobila.

In aceste functii detinute, administrator societatii a reusit sa lege relatii comerciale cu multi producator si comercianti de mobila din Bucuresti si din tara, astfel incat a dezvoltat pe langa comercializarea produselor catre personale fizice si o retea de colaborare cu persoane juridice.

Tot pentru a se adresa cat mai multor persoane juridice, societatea s-a inregistrat pe plarforma Sicap, platforma de pe care a obtinut contracte si cu persoanele juridice cu capital de stat.

S.C. SALT EXPERT PROD S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin produse al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Activitatea S.C. SALT EXPERT PROD S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.

Compania noastra Salt Expert Prod SRL are placerea sa va ofere cele mai bune canapele si saltele pentru a va asigura confortul si relaxarea in spatiul pe care doriti sa il amenajati.

Suntem interesati sa asiguram satisfactia clientilor nostri; de aceea, oferim saltele si canapele de calitate la preturi fara concurenta. Puteti alege canapeaua sau salteaua dorita dintr-o varietate larga de dimensiuni si texturi pentru a satisface si cele mai exigente cerinte de spatiu si estetica.

Suntem convinsi ca la noi veti gasi canapeaua sau salteaua pe care o cautati, de aceea va invitam sa va alegeti din gama noastra de produse acea canapea sau saltea care intruneste cel mai adegvat exigentele dumneavoastra.

Shopping placut!