Saltea Prestige cu spuma memory si latex

Saltea Prestige cu spuma memory si latex


 

2,140.00 RON

in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Saltea Prestige cu spuma memory si latex" este 1.

Saltea Prestige aparține grupului de saltele din spumă mai dură, dar este una dintre puținele care se pot lăuda cu faptul că sunt cu două fețe.

Structura saltelei este formată din până la 4 tipuri de spumă care au fost utilizate în producția sa. Acestea sunt spumă PU, spuma cu celule deschise, spuma cu memorie și latex.

Baza saltelei, ca și în cazul majorității saltelelor din spumă, este formată din spumă PU și Sky Cell, în timp ce straturile superioare din partea superioară și inferioară a saltelei sunt de o calitate superioară și un tip de spumă mai confortabil, adică spumă de latex și spumă cu memorie.

Latexul este un material natural fabricat din cauciuc și are o înălțime de 3 cm. Acest material oferă un strat de dormit ferm și adaptabil.

Latexul este un material neospitalier pentru acarieni și bacterii, făcându-l astfel o suprafață igienică de dormit. Spuma de latex folosită la producerea saltelelor Prestige are 7 zone de duritate, care asigură un suport mai bun corpului.

Spuma cu memorie este plasată pe partea inferioară a saltelei si are o înălțime de 3 cm.

Această spumă se adaptează corpului în contact cu presiunea și temperatura, distribuind uniform greutatea corpului. Când presiunea este eliminată, spuma cu memorie revine la forma inițială.

Spuma cu memorie conferă saltelei confort și o senzatie de moale suplimentara, care este principala caracteristică a acestei saltele și de aceea este unul dintre cele mai bine vândute modele.

Partea din latex a saltelei Prestige este partea superioară și reprezintă partea mai dură a saltelei, în timp ce partea inferioară este cu spumă de memorie pentru o nuanță moale.

Salteaua Prestige are o husa detașabilă de înaltă calitate.

Husa este formată din 80% bumbac și 20% poliester și poate fi spălată într-o mașină de spălat la 30 de grade.

Caracteristice saltea cu spuma memory si latex Prestige :

- spuma de memorie 3 cm

- spuma cu celula deschisa 8 cm

- spuma poliuretanica PU 8 cm

- LATEX 3 cm cu 7 zone de duritate

- Pânză de protecție

- Husă matlasată detașabilă

Inaltime saltea : 24 cm


Produsul se livreaza ambalat în vid și roluit si este mai ușor de transportat în zonele complicate ale locuintei (ex. masarda) cat și pe scări.

Dupa devidare si scoaterea din ambalaj sunt necesare maxim 72 de ore pentru o expansiune totala.

Puteți dormi pe ea în aceeași noapte în care ati desfăcut-o, însă este indicat sa o lasati minim 48 de ore să revină complet la forma sa inițială.

Odată deschis acest produs nu mai este returnabil, decat cu acceptarea clientului de a achita taxa de refatetare, revidare si reambalare.

Saltea medie spre tare
120 kg
24 cm
3 cm
3 cm
  • Saltea fara arcuri
  • Saltea cu memorie
  • Saltea cu latex

Proprietati