Saltele Sky Memory

Saltea Pocket Sky Memory


 

982.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Pocket Sky Memory" este 1.

Salteaua Pocket Sky Memory vă oferă un somn mai profund și de calitate și reduce probabilitatea de a vă trezi noaptea.

Salteaua Pocket Sky Memory este o alegere excelentă pentru orice pat, deoarece oferă suficient sprijin pentru spate, cu un confort de spumă de memorie superioară. Această saltea combină în mod inteligent un miez de arcuri poket, arcuri impachetate in saculeti individuali și spumă de memorie pentru un somn confortabil, cu sprijinul corespunzător al corpului.

Salteaua Pocket Sky Memory utilizează ca si tehnologie de bază, tehnologia arcurilor poket care oferă un suport excepțional datorita arcurilor impachetate individual în saculeti din stofă.

Arcurile impachetate individual acționează ca niste pistoane,avand ca si caracteristica principala,faptul ca se pot misca independent unul fata de celălalt. Acest lucru duce la o distribuție uniforma a greutății și la un transfer redus de mișcare dintr-o parte în alta a saltelei, reducand efectul de val ce se formeaza in mod curent si recurent la saltele construite pe tehnologia plasei de arcuri conventionale (arcuri Bonell).

De asemenea, arcurile impachetate individual oferă confort și sprijin, deoarece acestea se mișcă în linie cu forma corpului și mișcările în timpul somnului, oferind acestei saltele o calitate semnificativă.

Un strat de spumă de memorie adaugă o senzatie de moale și confort la saltea. Spuma de memorie este proiectată să fie modelată în jurul corpului și să ofere un suport în punctele de presiune, permițând poziționarea corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Adaptându-se la corp, spuma de memorie oferă o suprafață ideală de dormit, ameliorează presiunea în punctele de contact dintre corp și saltea și permite o circulație sangvina mai bună.

Combinația unui miez de arcuri poket și spumă de memorie este combinația ideală pentru oricine caută un suport și confort bun.

Fibrele siliconizate permit un schimb optim de temperatură între corp și saltea, ceea ce face somnul mai confortabil.

Salteaua Pocket Sky Memory are o husa de protecție tratata, antialergic și antibacterian care conține 80% bumbac și 20% poliester. Puteți spăla husa în mașina de spălat la 30 ° C, ceea ce îl face ușor de întreținut.

Detalii tehnice saltea Pocket Sky Memory:

- Miez pocket de 16 cm inaltime;

- Pasla Eco Filc pe ambele parti;

- Burete de 2 cm pe ambele parti;

- Spuma cu memorie de 3 cm pe o parte;

-. Panza protectoare;

- Yuflin(vatelina);

- Husa detasabila cu fermoar pe 3 laturi, compozitie 80% bumbac si 20% polyester;

- Sistem box a saltelei format din spuma poliuretanica pentru intarirea marginilor cu grosime de 8 cm.

Garantie saltea 60 luni.

Experimentează o experiență de somn semnificativ mai bună pe salteaua Sky Memory!!!

Saltea medie
140 kg
24 cm
3 cm
  • Saltea cu arcuri pocket
  • Saltea cu memorie

Proprietati