Saltea Active memory

Saltea Active Memory


Pretul vechi: 1,190.00 RON  

1,035.30 RON

Discount: 154.70 RON (13%)
in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Active Memory" este 1.

Salteaua Active Memory este o saltea lucrată atent, din mai multe straturi de spumă cu densitati diferite pentru a promova un confort optim în timpul somnului. Salteaua Active Memory este un plus minunat pentru orice casă.

Fabricată din trei straturi de spumă de densitate ridicată, această saltea oferă atât o senzație de fermitate medie, cât și un transfer de mișcare scăzut, astfel încât să vă puteți odihni bine, chiar dacă partenerul dumneavoastra are un somn mai agitat.

Salteaua Active Memory este concepută pentru a se conforma formei și a distribui greutatea corpului uniform, astfel incat sa reduca punctele de presiune de la nivelul articulatiilor corpului.

Stratul de memorie de 3 cm de pe una din parti, va răspunde in deplina armonie de acesta functie de inlaturare a punctelor de presiune de la nivelul articulatiilor si va mentine temperatura corpului pentru confort suplimentar al unui sfârșit perfect de zi. Acest strat de memorie este matlasat in husa saltelei.

Beneficiind de o bază de spumă de înaltă densitate (32 dns) pe o grosime de 19 cm într-o fermitate mediu ridicat, această saltea poate reducere presiunile de pe umeri, gat si solduri pentru un confort sporit.

Un strat de burete HR de 4 cm grosime si densitate de 35 kg / m3 este asezat pe cealalta parte a saltelei, pentru un plus de fermitate in noptile in care simtiti nevoia unui stretching pe o zona de odihna mai ferma.

Caracteristici tehnice saltea Active Memory:

- Miez din spuma poliuretanica de 19 cm cu densitate de 32 kg / m3

- Spuma memory de 3 cm matlasata in husa saltelei

- Burete HR de 4 cm pe cealalta parte a saltelei

- Husa fixa din tesatura fina si placuta la atingere

- Inaltime totala a saltelei 26 cm

- fermitate medie

- Garantie 3 ani


Produsul se livreaza ambalat în vid și roluit si este mai ușor de transportat în zonele complicate ale locuintei (ex. masarda) cat și pe scări.

Dupa devidare si scoaterea din ambalaj sunt necesare maxim 72 de ore pentru o expansiune totala.

Puteți dormi pe ea în aceeași noapte în care ati desfăcut-o, însă este indicat sa o lasati minim 48 de ore să revină complet la forma sa inițială.

Odată deschis acest produs nu mai este returnabil, decat cu acceptarea clientului de a achita taxa de refatetare, revidare si reambalare.

Saltea moale spre medie
110 kg
26 cm
3 cm
  • Saltea fara arcuri
  • Saltea cu memorie

Proprietati