Saltea Superortopedica Pocket Lavander

Saltea superortopedica Pocket Lavander


 

1,850.00 RON

in stoc
+

Husa saltelei Pocket LAVANDER este fabricata din tricot de înaltă calitate, tasatura fiind tratata cu extract de lavandă, care calmează și relaxează, elimină tensiunea corporală și musculară, compozitia fiind un amestec de bumbac 80 % cu 20 % poliester.

Sunt utilizate in tratarea husei saltelei, uleiuri esențiale cu extract de levantica, pentru a consolida armonia și bunăstarea corpului, a minții și a spiritului.

Ingredientele active ale plantelor sunt absorbite de corpul nostru și acționează direct asupra psihicului nostru.

Acesta este motivul pentru care vorbim adesea despre dispoziție si sentimente precum, armonie si relaxare cat și bunăstare in timpul somnului.

Uleiurile naturale utilizate sunt închise în cochilii mici numite microcapsule, inchise într-o rășină specială și în mare parte impermeabile la difuzie.

Datorită acestei tehnologii, aceste microcapsule pot proteja esențele naturale de tulpina industrială puternică a țesăturilor în timpul procesului de finisare textilă, care poate rezista la temperaturi ridicate, dar care poate fi eliberată cu ușurință printr-o mișcare ușoară.

Cum funcționează parfumurile?

Mișcările noastre din timpul somnului vor face ca microcapsulele să se sparga și sa elibereze esențele natural de lavanda.

Fără limite în ceea ce privește inovația, noua tehnologie ce ajuta la introducerea de parfumuri excelente din esente natural in producerea huselor de saltele, ajuta cu siguranta la îmbunatatirea calitatii somnul, intreaga noapte.

Avantajele bifării cu matrice parfumate :

• Ingredientele active ale plantelor sunt absorbite de catre corpul nostru și acționează direct asupra psihicului nostru, ajutand esential la inducerea stari de relaxare si ulterior la procesul de somn odihnitor.

• Uleiurile naturale utilizate sunt închise în microcapsule,ce se sparg la miscarile corpului din timpul somnului si degaja un miros placut si relaxant de lavanda pe toata perioada noptii.

Caracteristici tehnice ale saltelei Pocket Lavander :

- Husa fixa (tratata cu extract de LAVANDA in țesătură ce relaxează și calmează, elimină senzația de tensiune în corp și mușchi)

- Husa fixa din bumbac in amestec cu poliester

- Strat de Yuflin (vatelina groasa din bumbac absorbant de 300 gr / cm)

- Pânză de protecție

- strat de spuma poliuretanica de 3 cm, 30 kg / m3

- arcuri pocket impachetate individual de 10 cm inaltime

- spumă SKY CELL 2 cm 25 kg / m3

- arcuri pocket impachetate individual de 10 cm inaltime

- start de spuma poliuretanica de 3 cm, 30 kg / m3

- Margine antilasare din placa de poliuretan de 30 kg / m3 si grosime de 8 cm

Inaltime saltea : 30 cm.

Garantie saltea : 5 ani.

Saltea tare
130 kg
30 cm
  • Saltea cu arcuri pocket

Proprietati