Saltea Pocket Ultra King

Saltea Pocket Ultra King


 

1,000.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Pocket Ultra King" este 1.

Salteaua Pocket Ultra King este salteaua ideală pentru fanii saltelelor foarte înalte. Înălțimea acestui model este de 30 cm.

Salteaua Pocket Ultra King este o saltea anatomica care ofera confort si relaxare maxima.

Acest model de saltea a fost creat atat pentru persoanele ce au nevoie de un suport ferm, de o saltea ferma, cat si pentru cei ce vor o saltea care sa reziste unor mase corporale de maxim 100 – 110 kg.

Baza acestei saltele pat este tehnologia arcurilor poket. Tehnologia arcurilor pocket oferă un grad ridicat de sprijin pentru corp, si un confort sporit al calitatii somnuIui. In aceasta structura de arcuri pocket, arcurile sunt ambalate individual, fiecare în saculetul lui de pânză.

Fiecare arc răspunde individual, distribuind greutatea uniformă pe suprafața saltelei, oferind suport acolo unde este cel mai necesar, oferindu-vă sprijin și confort adecvat.

Coloana vertebrală este întotdeauna dreaptă și în poziția corectă, indiferent de poziția în care dormiți. Structura de arcuri pocket reglează liber poziția a două persoane pe saltea, chiar dacă există o diferență de greutate, ceea ce oferă un confort sporit.

Tehnologia arcurilor pocket oferă un flux constant de aer prin saltea și un mediu de dormit proaspăt și curat. Stratul de pâslă Eco și stratul de spuma poliuretanica SKY CELL oferă un plus de fermitate și durabilitate.

Spuma poliuretanica SKY CELL este un tip special de spumă cu celule deschise. Este mai durabil și rezistent la influențele mecanice. Sistemul cu celule deschise permite aerului proaspăt să circule continuu, asigurând o ventilație constantă și un climat sănătos pentru somn. Datorită acestor proprietăți, spumele SKY CELL nu captează vaporii din saltea și, prin urmare, poate preveni dezvoltarea de microorganisme, acarieni, mucegaiuri și praf, astfel încât somnul sănătos este garantat pe toată perioada de utilizare.

Datorită înălțimii sale de 30 cm, este potrivit în special pentru persoanele care au probleme să se ridice din pat, precum și probleme cu genunchii și șoldurile. Aceasta este o saltea de design modern.

Husa saltelei este confecționată dintr-un material antiderapant, material textil Zydante Swisstech,ce are in compozitia ei 80% bumbac și 20% poliester, în timp ce părțile laterale sunt confecționate dintr-o țesătură matlasata de culoare rosie, care oferă un plus de fermitate și durabilitate.

Țesatura unică a husei saltelei oferă o senzație confortabilă în contact cu pielea. Husa saltelei este fixa, cu o compozitie de fibre naturale din bumbac intr-o proportie mare,fapt ce o face sa fie moale, pufoasa, placuta la atingere si ușor de întreținut.

Salteaua Pocket Ultra king este combinație perfecta de saltea ferma si totodata foarte confortabilă.

Este o saltea de calitate Premium.

Detalii tehnice Saltea Pocket Ultra King:

- Spuma poliuretanica "Sky Cell" de 4 cm cu densitate de 25 kg / m3 pe ambele parti

- miez de arcuri pocket de 20 cm

- Margine antilasare din placa de poliuretan groasa de 8 cm si cu densitate de 30 kg / m3

- Husa fixa din material textil "Zydante Swisstech", matlasata, in amestec de bumbac 80% si poliester 20%

Inaltime saltea : 30 cm

Garantie saltea : 3 ani.

Saltea tare
110 kg
30 cm
  • Saltea cu arcuri pocket

Proprietati