Update cookies preferences
Saltele Pocket King Topper

Saltea Pocket King Topper


 

1,170.00 RON

in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Saltea Pocket King Topper" este 1.

Salteaua Pocket King Topper are 26 cm înălțime. Ceea ce o face diferită de alte saltele este stratul său superior, adică topper-ul.

Topper-ul este umplut cu spumă poliuretanica si are grosimea de 4 cm si densitate de 25 kg / m3. Datorită topper-ului, aceasta saltea este una robusta, se simte mai grea decât o saltea obisnuita si ofera totodată un confort suplimentar.

Salteaua Pocket King Topper este o combinație de arcuri impachetate individual, pocket și spumă poliuretanica pentru a oferii un confort maxim.

Designul saltelei King Topper folosește o tehnologie cu arcuri pocket, care oferă suport excepțional cu arcuri ambalate individual în sculeti din stofă.

Arcurile Pocket acționează ca si niste pistoane, avand ca si caracteristica principala,faptul ca se pot misca independent unul fata de celălalt. Aceasta duce la o distribuție corespunzătoare a greutății și la un transfer redus de mișcare dintr-o parte în alta a saltelei. De asemenea, arcurile pocket oferă confort și sprijin, deoarece acestea se mișcă în linie cu forma corpului și mișcările în timpul somnului.

Salteaua Pocket King Topper are două huse: o husa topper și o husa pentru saltea.

Topperul are o husa fixa, cusuta de saltea, antiderapantă care conține 80% poliester, 15% bumbac și 5% viscoză.

Salteaua are, de asemenea, o husa de protecție fixa, rezistentă, compusa dintr-un amestec de 80% poliester și 20% bumbac.

Detalii tehnice saltea Pocket King Topper:

- Spuma poliuretanica 4 cm

- Arcuri impachetate individual, Pocket 16 cm

- strat de pasla tare cu densitate de 1200 gr / mp

- Spuma SKY CELL 2 cm (cu două fețe)

- Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 8 cm

- Husa saltea fixa compusa din amestec 80% poliester și 20% bumbac

- in Topper-ul fix este Spuma "Sky Cell" de 2 cm, cu invelis cusut de spuma poliuretanica (nedetasabil) imbracat in husa compusa din amestec de 80% poliester, 15% bumbac și 5% viscoză

Inaltime saltea : 26 cm

Garantie saltea : 5 ani.

Saltea medie
120 kg
26 cm
  • Saltea cu arcuri pocket

Proprietati