Saltele Pocket Neo Flex

Saltea Pocket Neo Flex


Pretul vechi: 1,005.00 RON  

904.50 RON

Discount: 100.50 RON (10%)
in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Pocket Neo Flex" este 1.

Saltelele Pocket NEO FLEX sunt saltele superortopedice construite pe tehnologia Pocket Spring,revolutionara tehnologie a arcurilor clepsidra reduse in diametru si inserate in saculeti individuali.

Aceste saltele,datorita structuri de arcuri impachetate individual, au o durabilitate mai mare in timp si un efect de val aproape nul,deoarece transmiterea miscarii se face doar pe zona ocupata.

Saltelele Pocket NEO FLEX sunt saltele ce au un grad ridicat de rezistenta la uzanta de zi cu zi, flexibilitatea si confortul acestor saltele sunt sporite de sistemul Pocket Spring inglobat si cea mai importanta caracteristica a acestor saltele este aceea ca pastreaza pozitia corecta a corpului pe toata durata somnului.

Saltelele Pocket NEO FLEX sunt ideale pentru cuplurile ce-si doresc un somn de calitate, fara ca vreunul dintre parteneri sa fie deranjat de starea de NESOMN a celuilalt.

Ambele fete ale saltelei au caracteristici izolatante superioare,fiind prietenoase corpului atat in sezonul de vara cat si pe perioada sezonului rece.

Materialul de acoperire al saltelelor este tesatura de tip Knitted si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere, o tesatura ce favorizeaza eliminarea umiditatii si a transpiratiei.

Banda de ventilatie 3D, ce asigura ventilatia saltelelor Neo FLEX, are rolul de a asigura intrun mod modern si eficient aerisirea saltelei perimetral pe toata suprafata acesteia.

Saltele Pocket NEO FLEX sunt prevazute cu manere rigide pentru o mai buna manipulare a acestora.

Salteaua Pocket NEO FLEX poate sustine o greutate maxima de 120 kg/persoana.

Grosime saltea 23 cm.

Garantie saltea 3 ani.

Saltea tare
120 kg
23 cm
  • Saltea cu arcuri pocket

Proprietati