Saltea superortopedica Estello

Saltea superortopedica Estello


Pretul vechi: 1,520.00 RON  

1,292.00 RON

Discount: 228.00 RON (15%)
in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica Estello" este 1.

Obiceiurile sănătoase de somn si de somn odihnitor, pot face diferență în calitatea vieții noastre.

Pentru a realiza acest lucru, este esențial să alegeți o saltea de pat care, nu doar sa vă ajute să dormiți bine,ci sa si contribuie activ la starea dumneavoastra de confort și relaxare. În acest caz, aveți nevoie de o saltea lucrata cu atentie sporita si maiestrie.

Regasim in salteaua superortopedica Estello un confort remarcabil și o calitate excepțională a materialelor din componenta sa, ce oferă o calitate superioară acesteia si care contribuie în același timp, atat la menținerea stilului de viață activ, cat si a sănătății și a stării de bine a utilizatorului.

Salteaua superortopedica Estello face parte din categoria de saltele inalte si este conceputa pentru a oferi o atingere fina și catifelata a zonei dvs. de dormit.

Proiectată pentru a oferi un somn odihnitor de care tu și familia ta ai nevoie, această saltea este construită dintr-un miez de plasa de arcuri Herculle, fabricate din sarma groasa de otel carbon, tratata electric pentru a impiedica deformarile, peste care este asezat un strat de pasla cerata si o placa de spuma HR de inalta densitate ce asigura o sustinere ferma si confortabila a corpului pe toata durata somnului.

Zona de confort sporit este asigurata de topper-ul fix, atasat saltelei de baza, cu o grosime de 10 cm spuma poliuretanica HR, ce sustine corpul, menținând spatele, gâtul și umerii cat mai confortabili pe parcursul nopții.

Construcția de calitate superioară a acestei saltele suplimentare cu spumă de înaltă densitate asigură o utilizare de lungă durată, iar mânerele saltelei integrate, asigura o manipulare facila si fara efort suplimentar.

Îmbunătățește-ți experiența de dormit cu salteaua superortopedica Estello cu topper suplimentar din spuma HR de înaltă densitate, care realizeaza mixul ideal de confort, suport ortopedic ridicat și durabilitate.

Caracteristici saltea superortopedica Estello :

- Miez din plasa de arcuri Hercule,din sarma de otel-carbon de 2.4 mm

- Strat de pasla cerata cu densitatea de 1100 gr/mp

- Strat de spuma poliuretanica pe ambele fete ale saltelei de 3 cm

- Topper suplimentar atasat saltelei de baza de 10 cm din spuma HR cu densitate mare

- Husa fixa din tesatura fina de plus, de o calitate superioara, foarte placuta la atingere

- 4 manere pentru o manevrare mai usoara

- Inaltime totala a saltelei 30 - 31 cm

- Garantia produs : 5 ani

- Duritatea saltelei : mediu ridicat spre ferm

Saltea medie spre tare
130 kg
30 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati