Saltele sup[erortopedice Golden Lux

Saltea superortopedica Golden Lux


 

371.00 RON

Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica Golden Lux" este 1.

Produsul este momentan indisponibil.

Va rugam sa alegeti o alta saltea din categoria saltele superortopedice.

Saltelele superortopedice Golden Lux sunt saltele destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare), dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj. Salteaua este destinata si persoanelor cu dureri minore de spate (fara afectiuni grave sau permanente).

Structura interna este realizata pe arcuri de tip Hercule, arcuri cu o particularitate aparte in sensul in care au o dimensiune redusa a circumferintei conului pana la dimensiunea de 7,6 cm realizate din sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile si interconectate intre ele cu o sarma elicoidala.

Pentru a asigura un mixt intre o saltea din poliuretan si o saltea pe arcuri, intre fiecare rand de arcuri este introdusa o placa de poliuretan cu grosimea de 5 cm.

Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (deformari) si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 8%).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire. Acest material este din tricot matlasat si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua are o grosime de 25 cm ceea ce permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe suport placa PAL, lemn masiv sau din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm cu diametrul de 7,6 cm tip Hercule.

Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp si intre randurile de arcuri sunt introduse placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 21 kg / mc.

Aceste arcuri (140 buc / mp) sunt acoperite cu o placa de feltru cu densitatea de 1100 gr / mp peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 4 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Saltelele Superortopedice Golden Lux sunt ferme si pot previni imbolnaviri ale sistemului osos si sunt ideale pentru persoane grele (110 - 120 kg / persoana) .

Detalii tehnice Saltea superortopedica Golden Lux:

  • Plasa de arcuri tip Hercule din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu 5 spire (140 arcuri / mp)
  • Placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Hercule pentru o structura mai rigida
  • Strat de pasla cu densitatea de 1100 gr / mp
  • Rulou de poliuretan cu grosimea de 4 cm si densitatea de 25 kg / mc
  • Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 28 kg / mc
  • Exterior imbracat cu stofa tricot matlasata si antialergica in amestec cu bumbac si vata sintetica 250gr / m2.
  • Pereti laterali cu banda de ventilatie 3D
  • Doua fete de confort (fata de vara - fata de iarna)

Grosime saltea 25 cm.

Garantie saltea 4 ani.


Saltea medie
120 kg
25 cm

Proprietati