Saltele superortopedice Silver Safe

Saltea superortopedica Silver Safe


Pretul vechi: 840.00 RON  

756.00 RON

Discount: 84.00 RON (10%)
in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica Silver Safe" este 1.

Salteaua Silver Safe este o saltea superortopedica foarte confortabila cu o inaltime de 29 cm, confectionata pe o structura de plasa de arcuri Bonnell care oferă un excelent suport ortopedic și medical întregului corp.

Plasa de arcuri Bonnel este un miez de calitate superioară și mai ferm, ceea ce conferă un plus de fermitate și confort saltelei.

Peste plasa de arcuri Bonnell consolidata, sunt asezate succesiv pe ambele părți, plăci de pasla cerata BIO ECOFILC, spumă poliuretanica de 5 cm grosime,cu o densitate de 25 kg / m3 si cu un indice ridicat de portanta si anume 42, pentru un confort sporit al saltelei, precum și un strat moale de vatelina YUFLIN matlasat in componenta husei exterioare a saltelei.

Stratul de vatelina YUFLIN favorizeaza si permite un schimb optim de temperatură între corp și saltea, ceea ce face suprafața de dormit mai proaspătă și mai confortabilă.

Salteaua superortopedica Silver Safe are margini antilasare din spumă poliuretanica de 8 cm grosime, care consolidează și îmbunătățesc calitatea saltelei.

Salteaua Silver Safe este acoperita cu o husa de protectie fixa din amestec de bumbac 75 % si poliester 25 %, tratata cu filigram de argint ceea ce ajute la descarcarea energiei statice ce de multe ori creeaza disconfort nocturn.

Salteaua Silver Safe are o structura solida, dar în același timp, o suprafata placuta la atingere pentru a dormi cu un somn sănătos, pentru o odihnă ideală și relaxare.

Detalii tehnice saltea superortopedica Silver Safe:

- Plasa de arcuri Bonell cu inaltime de 14 cm;

- Strat de pasla bio ecofilc foarte rezistenta;

- Spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg / m3 / 42 si groasa de 5 cm;

- Panza protectoare;

- Vatelina Yuflin;

- Husa tratata cu filigram de argint din amestec de 75 % bumbac si 25 % poliester;

- Margine antilasare din placa de poliuretan groasa de 8 cm si cu densitate de 25 kg / m3

- Inaltime saltea Silver Safe : 29 cm;

- Garantie saltea Silver Safe : 4 ani.

Experimentează un somn semnificativ mai bun pe salteaua Silver Safe!!!

Saltea tare
120 kg
29 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati