Saltele superortopedice Confort Forte

Saltea superortopedica Confort Forte


 

760.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica Confort Forte" este 1.

Saltelele superortopedice Confort FORTE sunt saltele destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare) dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj.

Salteaua este destinata persoanelor ce au nevoie de o structura cu suprafata tare, reusind prin natura compozitiei sale sa se aproprie de caracteristicile unei saltele medicinale.

Structura saltelei reuseste sa suporte presiune mare, fiind calculata sa sustina persoane cu mase corporale de maxim 120 kg / persoana.

Structura interna este realizata pe arcuri tip Hercule (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (deformari) si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 5%).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire.

Acest material este din stofa tricot in amestec cu bumbac, tratat cu aloe vera si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua are o grosime de 30 cm ceea ce in permite sa fie folosita pe orice structura de pat, avand aceleasi performante pe suport placa PAL, lemn masiv sau somiera.

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm cu diametrul de 7.2 cm tip Hercule.

Sarma este supusa unei deformari electrice pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp si intre randurile de arcuri sunt introduse placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Aceste arcuri in numar de aproximativ 120 buc / mp de plasa, sunt acoperite cu o placa dublata de feltru cu densitatea de 1200 gr / mp peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Detalii tehnice Saltea superortopedica Confort Forte:

 • Plasa de arcuri tip Hercule din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu 5 spire (120 arcuri / mp)
 • Placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Hercule pentru o structura mai rigida
 • Strat de pasla dublata cu densitatea de 1200 gr / mp
 • Rulou de spuma poliuretanica cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg / mc
 • Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 9 cm si densitatea de 28 kg / mc
 • Exterior imbracat cu husa detasabila tratata cu aloe vera, din stofa tricot matlasat in amestec cu bumbac
 • Pereti laterali cu banda de ventilatie 3D perimetrala,pentru o ventilatie mai buna
 • Garantia acestor saltele este de 2 ani
 • Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor
 • Doua fete de confort (fata de vara - fata de iarna)

Grosime saltea 30 cm.

Saltea tare
120 kg
30 cm
 • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati