Saltele superortopedice Lux Confort Plus

Saltea superortopedica LUX Confort Plus


 

395.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica LUX Confort Plus" este 1.

Saltelele superortopedice Lux CONFORT Plus sunt saltele a caror structura interna este realizata din plasa de arcuri de tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Ridigizarea perimetrala si interioara a saltelei se executa cu spuma poliuretanica de inalta densitate in SISTEM BOX pentru evitarea DEFORMARI saltelei in timp, dar si cu un arc elicoidal pe lonjeroanele saltelei pentru o mai mare rezistenta cat si dispersarea greutatii pe o suprafata mai mare de arcuri, peste care este prezenta o pelicula de feltru dur cu rolul de uniformizare si distribuire a greutatii pe intreaga suprafata a saltelei.

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire , materialul este tesatura Jacquard matlasata pe vatelina de 300 gr / mp si TNT si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua superortopedica Lux Confort Plus are o grosime de 25.50 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe suport din placa PAL, lemn sau somiera.

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp si intre randurile de arcuri sunt introduse placi de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Aceste arcuri (140 buc / mp) sunt acoperite cu un strat de feltru cu densitatea de 1100 gr / mp, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Marginiile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Structura saltelei este superortopedica, ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Saltelele superortopedice LUX CONFORT PLUS sunt ferme si pot previni imbolnaviri ale sistemului osos si sunt ideale pentru persoane grele (110 - 115 kg) .

Detalii tehnice Saltea superortopedica Lux Confort Plus:

- Plasa de arcuri tip Bonell din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu 5 spire (140 arcuri / mp)

- Placi de poliuretan cu grosimea de 3 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Bonell pentru o structura mai rigida

- Strat de pasla dublat cu densitatea de 1200 gr/mp

- Rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg / mc

- Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg / mc

- Exterior imbracat tesatura Jacquard matlasata pe vatelina de 300 g / mp si TNT

- 4 butoni de aerisire

Saltelele superortopedice Lux Confort Plus au doua fete de confort (fata vara-iarna).

Grosime saltele: 25.50 cm

Garantia acestor saltele este de 2 ani.

Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor !

Saltea tare
110 kg
25.50 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati