Saltele superortopedice Neo Lux

Saltea superortopedica Neo Lux


 

560.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica Neo Lux" este 1.

Saltelele superortopedice Neo Lux sunt saltele importate de firma noastra din Republica Moldova, intrunesc un nivel de calitate superioara si sunt destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare) dar si comod datorita sistemului de matlasaj.

Salteaua este destinata si persoanelor cu dureri de spate (fara afectiuni grave sau permanente).

Structura interna este realizata pe arcuri tip Bonnell, sarma otel carbon tratata electric in mod automat cu 4 - 5 filetari (rotatii) pentru a impiedica desfacerea spiralelor interconectate.

Pentru a asigura un mixt intre o saltea din poliuretan si o saltea pe arcuri, intre fiecare rand de arcuri este introdusa o placa de poliuretan cu grosimea de 5 cm.

Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (impedica deformarea) si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 6 %).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire. Acest material este din stofa tip Jakard si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua are o grosime de 24 cm ceea ce permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe suport de placa PAL, lemn masiv sau din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2.4 mm cu diametrul de 8,2 cm tip Bonnell.

Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Aceste arcuri (124 buc / mp) sunt acoperite cu o placa de feltru cu densitatea de 1100 gr / mp peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg / mc.

Saltelele superortopedice NEO LUX si sunt ideale pentru persoane grele (120 - 130 kg / persoana).

Saltelele superortopedice Neo Lux au trecut toate testele de laborator si sunt certificate conform standardelor europene de calitate.

Important de mentionat este faptul ca toate saltelele din gama Neo au cele doua straturi de pasla thermoflet “sudate”,adica sunt legate intre ele prin tehnologia Shooting, lucru ce duce la o mai buna rezistenta a plasei de arcuri si o durata de viata a saltelei mai indelungata.

Detalii tehnice Saltea superortopedica Neo Lux:

  • Plasa de arcuri tip Bonnell din sarma otel - carbon (in forma de clepsidra) de 2.4 mm cu 5 spire (124 arcuri / mp)
  • Placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Bonnell pentru o structura mai rigida.
  • Strat de pasla cu densitatea de 1100 gr / m2.
  • Rulou de spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm si densitatea de 25 kg / mc
  • Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 25 kg / mc
  • Exterior imbracat in stofa tip Jakard cu rezistenta sporita.
  • Compozitia stofei este de 58% bumbac si 42% sintetic, compozitie ce asigura o durata indelugata de exploatare.
  • Manere laterale pentru o mai buna manevrabilitate
  • Pereti laterali cu 4 butoni de ventilatie

Salteaua are doua fete de confort (fata de vara - fata de iarna)

Grosime saltea 24 cm.

Garantie saltea 36 de luni.

Saltea tare
130 kg
24 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati