Saltea Memory Orto Clasic


 

730.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Memory Orto Clasic" este 1.

Salteaua Memory Orto Clasic este o saltea destinata persoanelor ce isi doresc un suport moale (mai putin ferm, datorita suportului de spuma poliuretanica) si totodata foarte confortabil (datorita stratului de 5 cm de Memory Foam).

Salteaua este realizata pe un start de spuma poliuretanica cu grosimea de 20 cm si densitate mare, respectiv 28 kg / m3 cu o structura indeformabila.

Peste stratul de spuma poliuretanica (pe ambele fete) sunt aplicate doua straturi de pasla thermoflet cu densitatea de 1200 gr / mp. Peste acest strat este asezata o placa de Memory Foam cu densitatea de 50 DNS si grosimea de 5 cm.

Astfel confortul este asigurat de cei 5 cm Memory Foam ce preiau amprenta corpului si egalizeaza punctele de presiune, totodata sustinand in mod natural coloana.

Spuma vascoelastica memory, fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta, avand si capacitate termoreglabila va putea amprenta foarte eficient forma corpului dumneavoastra, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, pe spate sau lateral.

Materialul exterior este realizat din 3 straturi dublu matlasat complet din bumbac sub care se insereaza un strat de vatelina cu densitatea de 200 g / m si TNT 12 g / mp.

Salteaua Memory Orto Clasic este o combinatie intre Memory Foam si un suport de spuma poliuretanica indeformabila ce asigura o pozitie corecta a corpului pe toata durata somnului.

Salteaua Memory Foam asigura un confort sporit, deoarece preia forma corpului si reduce presiunea exercitata asupra coloanei. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui, implicit o vascularizare corecta a corpului.

Materialul Memory Foam a fost creeat de specialisti de la NASA pentru a diminua presiuna asupra coloanei astronautilor la decolarea navetelor spatiale, ulterior fiind folosit la scaunele masinilor de curse, dupa care,la indemnul doctorilor specialisti in ortopedie, a fost introdus ca si materie prima in fabricarea saltelelor.

Salteaua are o grosime de 25 cm.

Proprietatile spumei poliuretanice indeformabile:

  • suport ferm si confortabil;
  • sustinere indelungata a intregii saltele;
  • o buna manevrabilitate a saltelei datorita nivelului scazut de greutate a acesteia;
  • pastrarea formei pe perioade indelungate;

Proprietati Memory Foam (spuma Memory):

  • preia forma corpului, reducand astfel punctele de presiune exercitate asupra coloanei;
  • are proprietati termoregulatoare (mentine constanta temperatura corpului pe toata durata somnului);
  • asigura un somn perfect atat in perioadele calde cat si in cele reci;
  • sustine greutati pana la 130 kg per persoana;

Garantie saltea 2 ani.

Saltea tare
130 kg
25 cm
5 cm

Proprietati