Saltele Memory Neo Soft Bio

Saltea Memory Neo Soft Bio


 

1,190.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea Memory Neo Soft Bio" este 1.

Salteaua Memory Neo Soft Bio este o saltea din gama saltelelor de calitate superioara, ce ofera un grad sporit de confort datorita spumei Memory.

Salteaua este destinata persoanelor ce isi doresc un suport in esenta moale (mai putin ferm, datorita suportului de spuma poliuretanica cu memorie) si totodata foarte confortabil, datorita structurii plasei de arcuri pe care este asternut stratul de spuma memory gros de 4 cm.

Salteaua este realizata pe o structura de plasa de arcuri, cu densitatea de 130 arcuri per mp,arcurile fiind realizate din sarma tratata electrotermic,de grosime 2.4 mm.

Peste patul de plasa de arcuri sunt aplicate doua straturi de pasla thermoflet cu densitatea de 1200 gr / mp. Important de mentionat este faptul ca toate saltelele din gama Neo au cele doua straturi de pasla thermoflet “sudate”, adica sunt legate intre ele prin tehnologia Shooting, lucru ce duce la o mai buna rezistenta a plasei de arcuri si o trainicie indelungata.

Peste acest strat este asezata o placa de 3 cm de spuma poliuretanica de densitate mare 28 kg / m3,ce are rol de a capsula stratul de memory de 4 cm ce se aseaza in format sandwich peste acesta.

Astfel confortul este asigurat de cei 4 cm Memory Foam ce preiau amprenta corpului si egalizeaza punctele de presiune, totodata sustinand in mod natural coloana.

Spuma vascoelastica fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta, avand si capacitate termoreglabila va putea amprenta foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, pe spate sau lateral.

Materialul exterior este realizat din 3 straturi dublu matlasat complet din bumbac sub care se insereaza un strat de vatelina cu densitatea de 200 g / m si TNT 12 g / mp.

Salteaua Memory Neo Soft Bio este o combinatie perfecta intre Memory Foam, ce confera confort si senzatia placuta de moale si un suport dur si ferm al unei plase de arcuri bine facute, ce asigura o pozitie corecta a corpului pe toata durata somnului.

Salteaua Memory Neo Soft Bio asigura un confort sporit, deoarece preia forma corpului si reduce presiunea exercitata asupra coloanei. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui

Salteaua are o grosime de 27 cm.

Detalii tehnice Saltea Memory Neo Soft Bio:

  • Plasa de arcuri tip Bonnell din sarma otel-carbon (in forma de clepsidra) de 2.4 mm cu 5 spire (130 arcuri / mp)
  • Placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Bonnell pentru o structura mai rigida.
  • Strat dublat de pasla cu densitatea de 1200 grame per mp.
  • Rulou de spuma Memory de 4 cm
  • Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 9 cm si densitatea de 35 kg / mc
  • Exterior imbracat in tesatura de tip Knitted.
  • Manere laterale pentru o mai buna manevrabilitate
  • Banda 3D pentru ventilatie perimetrala pe toata suprafata saltelei


Saltea tare
150 kg
27 cm
4 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri
  • Saltea cu memorie

Proprietati