Saltele ortopedice Golden

Saltea ortopedica Golden


 

229.00 RON

Momentan Indisponibil

Salteaua ortopedica Golden este o saltea cu o structura ortopedica ferma, realizata pe structura de arcuri Bonell cu 5 spire, interconectate cu spirale de sarma din otel carbon.

Intre aceste randuri de arcuri sunt introduse 3 placi din poliuretan cu densitatea de 21 kg / mc si grosimea de 5 cm.

Salteaua are o inaltime de 22 cm ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern), dar cea mai buna utilizare a ei este pe un pat cu suport format dintr-o placa intreaga (pal, OSB sau lemn), nu din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu 5 spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm, realizata in forma de arc conic prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Plasa de arcuri este acoperita cu o placa feltru cu densitatea de 1000 gr / mp, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 2 cm si densitatea de 21 kg / mc.

Husa exterioara a saltelei este fixa si confectionata din matase Jakard in amestec cu bumbac matlasat cu strat de material siliconat cu densitatea de 200 gr / mp pe un suport de burete poros, ce permite trecerea aerului.

Marginile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 21 kg / mc.

Saltelele ortopedice Golden sunt ferme si pot previni imbolnaviri ale sistemului osos, ideale pentru persoane grele cu masa corporala maxima de 90 kg.

Detalii tehnice Saltea ortopedica Golden

  • Plasa de arcuri tip Bonell din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu cinci spire ( aproximativ 100 buc / mp)
  • Intre arcurile tip Bonell sunt inserate 3 randuri de placi din poliuretan cu grosimea de 5 cm pentru o structura mai rigida, strat de pasla cu densitatea de 1000 gr / mp
  • Rulou de poliuretan cu grosimea de 2 cm si densitatea de 21 kg / mc
  • Margine antilasare din poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 21 kg / mc
  • Exterior imbracat cu matase Jakard in amestec cu bumbac matlasat si material siliconat cu densitatea de 100 gr/mp pe un strat de poliuretan poros cu grosimea de 0.5 cm.
  • 4 butoni de ventilatie

Salteaua ortopedica Golden dispune de doua fete de confort (fata vara - fata iarna)

Inaltime saltea 22 cm.

Garantie saltea 3 ani.


Saltea medie
90 kg
22 cm

Proprietati