Saltele superortopedice Neo Dream

Saltea superortopedica Neo Dream


 

980.00 RON

in stoc

Cantitatea minima pentru "Saltea superortopedica Neo Dream" este 1.

Saltelele SuperOrtopedice Neo Dream sunt saltele de o calitate superioara, destinate atat persoanelor cu dureri de spate (fara afectiuni permanente), cat si celor ce au nevoie de un suport ferm si confortabil si pot sustine persoane a caror masa corporala depaseste 130 de kg per persoana.

Saltele superortopedice Neo Dream sunt dotate cu fete destinate atat anotimpului rece (strat sporit de vatelina SoftCare) cat si celui cald (tesatura de tip Knitted favorizand eliminarea umiditati si a transpiratiei), satisfacand astfel cele mai inalte standarde de calitate.

Structura interna este realizata pe arcuri tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile), interconectate intre ele.

Impotriva efectului de deformare, in structura plasei de arcuri s-a introdusa o placa de poliuretan cu grosimea de 5 cm la fiecare rand de arcuri si fiecare al doilea rand de arcuri au fost umplut cu spuma poliuretanica in interiorul arcului.

Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii plasei de arcuri si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 5%).

Materialul de acoperire al saltelelor este din bumbac 100% (tip Knitted) si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua superortopedica Neo Dream are o grosime de 26 cm ceea ce permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe support placa PAL, lemn masiv sau din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,4 mm cu diametrul de 8 cm tip Bonell. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Arcurile (124 buc / mp) sunt acoperite cu o placa de feltru (fibre textile) cu densitatea de 1200 gr / mp peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 4 cm si densitatea de 28 kg / mc, acest rulou find la randul sau acoperit de un al doilea strat de fibre textile si doua straturi de poliuretan si vata siliconata prinse in matlasajul saltelei.

Important de mentionat este faptul ca toate saltelele din gama Neo au cele doua straturi de pasla thermoflet “sudate”,adica sunt legate intre ele prin tehnologia Shooting, lucru ce duce la o mai buna rezistenta a plasei de arcuri si o durata de viata a saltelei mai indelungata.

Banda de ventilatie 3D, ce asigura ventilatia saltelelor Neo Dream, are rolul de a asigura intrun mod modern si eficient aerisirea saltelei perimetral pe toata suprafata acesteia.

Saltele superortopedice Neo Dream sunt prevazute cu manere rigide pentru o mai buna manipulare a acesteia.

Detalii tehnice Saltea superortopedica Neo Dream :

  • Plasa de arcuri tip Bonnell din sarma otel-carbon (in forma de clepsidra) de 2.4 mm cu 5 spire (124 arcuri / mp)
  • Placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Bonnell pentru o structura mai rigida.
  • Strat dublat de pasla cu densitatea de 1200 grame per m2.
  • Rulou de poliuretan cu grosimea de 4 cm si densitatea de 28 kg / mc
  • Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 9 cm si densitatea de 28 kg / mc
  • Exterior imbracat in tesatura tip Knitted.
  • Manere laterale pentru o mai buna manevrabilitate
  • Banda 3D pentru ventilatie perimetrala pe toata suprafata saltelei

Grosime saltea 26 cm.

Garantie saltea 3 ani.

Saltea tare
140 kg
26 cm
  • Saltea cu plasa de arcuri

Proprietati